Vårt kommunalråd

Socialdemokraterna i Eksjö kommun har i kommunpolitiken en företrädare som har möjlighet att utöva sitt politiska uppdrag på heltid, oppositionsrådet Sebastian Hörlin.

Sebastian Hörlin, kommunalråd i opposition
Tfn: 070-578 62 11
E-post: sebastian.horlin[at]socialdemokraternaeksjo.se
För att skicka ett mejl kopierar du mejladressen ovan och byter ut ”[at]” till ”@”. Detta är en åtgärd för att minska risken för skräppost till våra mejladresser.

Ett urval av Sebastians uppdrag i kommunen
Kommunfullmäktige, ledamot
Kommunstyrelse, 2:e vice ordförande
Eksjö Stadshus AB, 2:e vice ordförande

Om Sebastian
Sebastian är född 1991 och bor strax utanför Eksjö tillsammans med sin familj. Han är sedan 1 maj 2019 oppositionsråd i Eksjö kommun och är sedan dess tjänstledig från sitt ordinarie arbete som Upphandlingschef på Höglandsförbundet. Sebastian har innan tillträdet som oppositionsråd varit aktiv som fritidspolitiker, bland annat som 2:e vice ordförande i Barn- och utbildningsnämnden. Han är också ledamot i partiets distriktsstyrelse samt adjungerad i styrelsen för Socialdemokraterna i Eksjö kommun (Eksjö Arbetarekommun).

Vi ska fortsätta arbeta för att göra Eksjö kommun bättre. Våra prioriterade frågor under mandatperioden är landsbygden, integration samt tillräcklig bemanning inom vård, skola och omsorg.

facebook Twitter Email